Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

STUDIO DIVA

NAGELSTYLING & BEAUTY

Nieuws

Sinds 31 oktober 2008 ben ik gediplomeerd Allround Nail Technician. Ik heb mijn opleiding voor alle technieken bij de Magnetic Nail Academy gevolgd. Ik werk met de kwalitatieve en professionele producten van Magnetic. Je kunt bij mij terecht voor verzorging, versteviging en verharden van de natuurlijke nagel, het vakkundig zetten van kunstnagels met tips of sjablonen, nail art, cosmetische verzorging van de teennagels, sieraden en diverse producten.

Yes we did it! Magnetic UV Gelpolish Set

Magnetic UV Gelpolish is een nieuwe service voor de schoonheidssalon, pedicurepraktijk en nagelstudio. Dit systeem combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van Gel.

Partner voor UV Gel Polish

De UV Gel Polish Base en Top Coat is een handig 3 in 1 product. De coat breng je eerst aan als basis onder de UV Gel Polish voor perfecte hechting. Gebruik je de coat óver de UV Gel Polish, dan is de klant verzekerd van een glanzende en krasvrije toplaag. Breng je de coat in drie lagen aan, dan is het een fantastische ‘nagelverharder’ die de nagels in 1 behandeling verstevigd. Hardt uit onder UV-licht of LED.